Tuning Service - Dé specialist in Groningen!

Tuning Service

Bij Tuning Service zijn we allemaal echte autoliefhebbers, we houden van alles wat met auto’s te maken heeft. Wij begonnen met chiptuning als hobby. Door te toenemende vraag van kennissen en vrienden hebben wij besloten hier ons beroep van te maken. Dit was al ruim 16 jaar geleden.

Prijs opvragen

Meer vermogen, Meer power!

Doordat we al zo lang bezig zijn in het vak hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd. Hierdoor hebben wij bij Tuning Service meer ervaring dan bij de meeste andere chiptuning bedrijven.Wij hebben nu dan ook wel met elke soort auto te maken gekregen. Onze garage is gevestigd in Huizen, voel u welkom om een keertje bij ons langs te komen!

De beste service & kwaliteit

Kom vandaag nog langs!

Onze chiptuners staan 6 dagen per week voor u klaar zelfs nadat u auto klaar is met het chiptuning proces. Wij willen u natuurlijk ook helpen. Door middel van eerlijk advies, geheel vrijblijvende offertes en natuurlijk u auto zuiniger en sneller te laten rijden. Dit alles doen wij voor een eerlijke prijs. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 035–5253406 of stuur een WhatsApp bericht naar 06–53183928.

whatsapp

Rijervaringen

Wij vertellen je graag over onze mogelijkheden. Liever nog laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten.